Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Inte vatten värd" by Ulrika Lidbo " Book PDF Kindle ePub Free

Inte vatten värd

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Inte vatten värd
  • Author : Ulrika Lidbo
  • Release Date : January 23, 2012
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 630 KB

Description

Edith kommer hem från Gotland med fruktansvärt dåligt samvete. Sigga stack från klassen under tipspromenaden utan att säga något. Och det är Ediths fel. Mest Ediths fel i alla fall. Men om Lucinda inte hade svikit sitt löfte och berättat det Edith visste om Sigga så hade ju inget hänt. Och när Sigga fått sura färdigt skulle hon ju komma tillbaka. Visst?
Det blir en orolig helg för Edith. Gamla minnen från året som gått bubblar upp och nästlar in sig i Ediths spekulationer om nuet.
Men när helgen är över får Ediths sitt livs överraskning…
Inte vatten värd är en mästerligt skriven tonårsroman om skuld, självkänsla och civilkurage under den sköra tiden mellan barndom och vuxenliv. Det är spännande, det är poetiskt, det är litterärt, underhållande och lättläst på samma gång. Och som alltid hos Ulrika Lidbo, väldigt väldigt roligt.
"En väldigt bra och tänkvärd bok!" Trelleborgs Allehanda
”Det här är en fullständigt hjärtskärande bok om barns grymhet och hur man med små, små medel kan förinta någons självkänsla. Samtidigt är det otroligt skönt att känna igen sig, förstå att så här är det överallt och finna lite kraft att inte acceptera. En bra bok för alla tonåringar – och deras föräldrar.” Södermanlands Tidning
” Ulrika Lidbo behandlar viktiga problem om lojalitet och modet att kunna säga nej. Det gör hon utan pekpinnar och med friskt poetiska formuleringar." Svenska Dagbladet


Books Free Download "Inte vatten värd" PDF ePub Kindle